Wil jij je woning verkopen of ben jij opzoek naar een koopwoning?
Check www.suzmakelaars.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 29 24 31 73

Te huur: Achter de Hoven 103 1AL

8933 CK Leeuwarden

€280,- Prijs p.m.

vraag een bezichtiging aan

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een betaalbare studentenkamer in een gezellig huis op een perfecte locatie? Deze kamer bevindt zich op de bovenverdieping van het huis en deze verdieping deel je met 3 medebewoners. De kamer is compact, maar wel praktisch en zeer betaalbaar. De kamer beschikt tevens over een wastafel op de kamer en dat is wel zo fijn voor het tandenpoetsen 😉

Op de overloop is daarnaast een klein keukenblokje geplaatst waar plek is voor een gezamenlijke koelkast, er is een kraan en een aanrecht. Handig voor het ontbijt in de ochtend. Koken doe je echter beneden in de gezamenlijke keuken, maar ook deze keuken deel je alleen met je huisgenoten van je eigen verdieping. Er zijn nog twee bewoners op de begane grond, maar die beschikken over een eigen keukentje. Het sanitair bestaat uit twee douches en één toilet, deze deel je met het gehele huis.

De ligging noemden we al perfect en dat is omdat de woning eigenlijk overal dichtbij is. De stad in zou lopend kunnen en op de fiets is het maar een paar minuutjes. Het station is ook om de hoek en Van Hall Larenstein kijk je bijna op uit. Het NHL/Stenden is ietsje verder, maar ook goed te doen.

Kortom: een gezellig huis, betaalbaar en op een top locatie!

Bijzonderheden:
– Sanitair deel je met 5 mede bewoner (twee douches, één toilet)
– Verwarmd d.m.v. centrale verwarming
– Aanvaardbaar per direct
– Huurprijs: 280 euro incl. gas, water en licht
– Borg: 280 euro eenmalig
– Geschikt voor studenten of werkende studenten

[ENG]

Are you looking for an affordable student room in a cozy house in a perfect location? This room is located on the top floor of the house and you share this floor with 3 roommates. The room is compact, but practical and very affordable. The room also has a sink in the room, which is great for brushing your teeth;)

In addition, a small kitchen unit has been placed on the landing with space for a communal refrigerator, there is a tap and a sink. Handy for breakfast in the morning. However, you cook downstairs in the communal kitchen, but you also only share this kitchen with your roommates on your own floor. There are two residents on the ground floor, but they have their own kitchenette. The plumbing consists of two showers and one toilet, which you share with the entire house.

We already called the location perfect and that is because the house is actually close to everything. Entering the city on foot and by bike it is only a few minutes. The station is also around the corner and you can almost look out on Van Hall Larenstein. The NHL / Stenden is a bit further, but also easy to do.

In short: a cozy house, affordable and in a top location!

Particularities:
– Sanitary facilities are shared with 5 co-residents (two showers, one toilet)
– Heated by means of central heating
– Acceptable immediately
– Rent: 280 euros incl. Gas, water and light
– Deposit: 280 euros once
– Suitable for college students or working students

Kenmerken

Aanvaarding 30-06-2021
Woonoppervlakte 15 m2
Inclusief Gas
Water
Electriciteit

Te huur
€280,-
Prijs p.m.vraag een bezichtiging aan