Wil jij je woning verkopen of ben jij opzoek naar een koopwoning?
Check www.suzmakelaars.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 29 24 31 73

Verhuurd: H.N. Werkmanstraat 25

9744 HA Groningen

Verhuurd


Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS BEZICHTIGEN HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Per 1 december beschikbaar, ruime en lichte eengezinswoning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Hoogkerk-Zuid. De woning is voorzien van een royale woon- en eetkamer met open keuken en openslaande deuren naar de prachtige achtertuin. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig.

Deze woning is gelegen vlakbij de snelweg A7 en op loopafstand van natuurgebied De Onlanden. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Zo is er een supermarkt om de hoek en een winkelcentrum (met supermarkten, drogist, slijterij, kappers, etc.) op een paar minuten afstand. Verder zijn er in Hoogkerk diverse soorten onderwijs te vinden. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen. Aan het begin van de straat is een bushalte gelegen, vanwaar de bus vertrekt naar de stad Groningen en waarbij in 18 minuten in het stadscentrum staat. Met de fiets is het een kleine 20 minuten.

Vanuit de privé ingerichte voortuin is er het entree met hal en toegang tot een toilet, kelder (onder de gehele hal), trapopgang en de woon- een eetkamer. De woon- en eetkamer bestaan uit een moderne open keuken (ca. 12m2) en de woonkamer (ca. 31m2) betreft een doorzonkamer met grote openslaande deuren naar de groene achtertuin. De keuken is voorzien van een inbouwvaatwasser en oven. Daarnaast is er in de keuken plek voor het witgoed.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 kamers (ca. 12m2, 8m2 en 5,5m2) en een badkamer met douche en wastafel. De ‘master bedroom’ is voorzien van een grote inbouw kast. Op de overloop is een opbergkast aanwezig.

Zowel aan de voor- als achterzijde is een groen en privé gelegen tuin aanwezig. De voortuin (ca. 30m2) is gelegen op het zuiden. De achtertuin is gelegen op het noorden, ca. 45m2 groot en is voorzien van een achterom. In de tuin is een vrijstaande houten berging aanwezig, voorzien van elektra. In de steeg aan de achterzijde is nog een extra stenen berging aanwezig, deze is ook voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
– Goed onderhouden woning;
– Energielabel C;
– Nieuwe CV (2020);
– Voortuin (ca 30m2);
– Achtertuin met achterom (ca 45m2);
– Vrijstaande houten schuur voorzien van elektra;
– Stenen berging voorzien van elektra;
– De woning wordt zonder meubilair opgeleverd;
– Gratis parkeren voor de deur.

Financieel en beschikbaarheid:
– Huurprijs is exclusief gas/water/licht;
– Waarborgsom is eenmaal de huurprijs;
– Beschikbaar per 1 december 2021;
– Niet geschikt voor studenten;
– Huisdieren zijn niet toegestaan;
– Er dient een inkomen uit arbeid te zijn.

Kenmerken

Aanvaarding 01-12-2021
Woonoppervlakte 90 m2
Slaapkamer(s) 3

Verhuurd