Wil jij je woning verkopen of ben jij opzoek naar een koopwoning?
Check www.suzmakelaars.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 29 24 31 73

Verhuurd O.V.: Wijbrand de Geestraat 31

8921 AJ Leeuwarden

Verhuurd O.V.


Omschrijving

Ben jij op zoek naar een gezellig studentenhuis met een grote tuin, waar je in de zomer heerlijk kunt zitten?

Mail dan ons kantoor met een korte omschrijving van jezelf en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, zodat we snel met elkaar een bezichtiging kunnen in plannen!

Deze leuke studentenkamer aan de Wijbrand de Geeststraat 31 bevindt zich op de begane grond, aan de voorzijde van de woning. Als je hier gaat wonen heb je 9 huisgenoten, waarvan 1 een studio huurt en 1 een appartement. Je deelt het sanitair (bestaande uit 2 douches en 2 toiletten), met 7 huisgenoten, omdat de andere 2 huisgenoten over eigen sanitair beschikken. De keuken op de begane grond deel je met 2 huisgenoten.

Verder is er een grote tuin aan de achterzijde van het studentenhuis aanwezig, waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van het zonnetje. De tuin zit namelijk op het zuiden!

Locatie: Loop je de straat uit, de brug over dan bevind je je in het centrum van Leeuwarden en nog een paar minuten lopen en je staat in de gezellige kroegenstraat van Leeuwarden. Verder zijn er verscheidene supermarkten en sportscholen op fietsafstand gelegen. Daarnaast ligt de wijk tussen NHL/Stenden en het Van Hall in dus ook beide hogescholen zijn snel bereikbaar.

Bijzonderheden: – Aanvaardbaar per 01-02-2022

– Verwarmd d.m.v. centrale verwarming

– Huur: 225 euro incl. gas, water en licht

– Borg: eenmalig 225 euro

– geschikt voor studenten en werkende studenten

Kenmerken

Aanvaarding 01-02-2022
Woonoppervlakte 10 m2
Inclusief Gas
Water
Electriciteit
Slaapkamer(s) 1

Verhuurd O.V.