SELECTIEPROCEDURE

reageren op eenw oning

REAGEREN
…op een woonruimte

Als je op een woonruimte wilt reageren die wij in ons beheer hebben dan kun je een e-mail sturen naar info@suzmakelaars.nl of via de website een bezichtiging aanvragen.

We ontvangen graag het adres van de woning waar je op wilt reageren, een korte introductie van jezelf en je contactgegevens zodat we je goed kunnen bereiken.

AANBOD
Reageren na een bezichtiging

REAGEREN
…na een bezichtiging

Wil je na de bezichtiging in aanmerking komen voor de woonruimte dan vragen wij je ons nogmaals een e-mail te sturen (info@suzmakelaars.nl). In deze e-mail geef je aan voor welke woning je in aanmerking wilt komen, dat je deze woonruimte hebt gezien middels een bezichtiging met SUZ en in de e-mail nogmaals een korte introductie van jezelf, ditmaal gericht aan de eigenaar van het pand. Zolang wij geen reactie ontvangen na een bezichtiging, kunnen er andere bezichtigingen worden ingepland voor de woonruimte.

Reactie van verhuurder

REACTIE
…van de verhuurder

De introductie die we via de e-mail hebben ontvangen sturen we door naar de verhuurder en uiteindelijk beslist de verhuurder wie de woonruimte krijgt toegewezen. Wordt de woning je niet toegewezen en je hebt al wel persoonsgegevens opgestuurd, dan worden deze gegevens per direct verwijdert. Als je nog geen persoonsgegevens hebt opgestuurd maar de verhuurder wordt enthousiast van je e-mail, dan gaan we je gegevens opvragen en (na screening) een concept huurovereenkomst opmaken en opsturen.