OVER ONS

SUZ, draai de naam om en je hebt precies dat te pakken wat ons uniek maakt. Als twee zussen zijn wij trotse eigenaar van SUZ Makelaars, een geregistreerde VastgoedPRO makelaarskantoor in Friesland. Als zusjes zijn we samen opgegroeid in de wereld van het vastgoed en mede daardoor hebben we vroeg de kneepjes van het vak mogen leren. We hebben inmiddels veel ervaring en een brede kennis van de markt in zowel verkoop en aankoop als verhuur en beheer.

ONS KANTOOR

In 2017 hebben wij onze krachten gebundeld waaruit SUZ Makelaars is ontstaan. Ons team is inmiddels uitgebreid en samen met onze spin in het web op de binnendienst en een extra verhuurmakelaar vormen we nu een perfect team.

Wij geloven in de kracht van een klein en intiem team waar de communicatie uit korte en duidelijke lijnen bestaat. Voor jou als klant betekent dit een persoonlijke benadering en efficiƫntie. Er is altijd wel iemand die je deskundig kan bijstaan wanneer er vragen zijn.

SUZ Makelaars staat voor professionaliteit, integriteit en kwaliteit. Wij onderscheiden ons door onze moderne blik en onze eigenzinnige manier van zaken doen. Heldere communicatie en een hoge mate van persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Wij bieden onze klanten een op maat gemaakt advies en/of begeleiding.

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

ONS TEAM

Janina & Annet - SUZ verhuur
Annet - SUZ verhuur
Makelaar
Janina - SUZ verhuur
Makelaar
Maaike - SUZ verhuur
Verhuurmakelaar
Chanice - SUZ Verhuur
Binnendienstmedewerker

CONTACT

Adres:
Voorstreek 34
8911 JR Leeuwarden

Telefoonnummer: 058-2038134
E-mail: info@suzmakelaars.nl

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 12:30 (in de middag op afspraak)