SLEUTELOVERDRACHT

EINDINSPECTIE

Wanneer je je gehuurde woonruimte gaat verlaten maken wij met elkaar een afspraak voor de eindinspectie en de sleuteloverdracht, na deze afspraak heb je geen toegang meer tot je woonruimte. De woonruimte moet op dat moment volledig leeg en schoon zijn.

Het is belangrijk dat de woonruimte weer wordt opgeleverd in neutrale kleuren. Gaatjes en beschadigingen aan de muren door het ophangen van wandaccessoires moeten worden hersteld. Tijdens de eindinspectie maken we met elkaar een rondje door de woonruimte en controleren we samen of deze naar behoren is opgeleverd.

Weet je al wanneer je gaat verhuizen? Neem dan contact op met ons kantoor om de eindinspectie in te plannen.

Eindinspectie - SUZ verhuur
Aanvang inspectie

AANVANGSINSPECTIE

Wanneer je via ons een woonruimte gaat huren, plannen we na het ondertekenen van de huurovereenkomst met elkaar een aanvangsinspectie/sleuteloverdracht in.

Tijdens deze afspraak gaan we met elkaar door de woning en beoordelen we de huidige staat. Deze foto’s, gegevens, eventuele opmerkingen en/of reparatieverzoeken worden in een rapport opgeslagen die zowel jij als de verhuurder in de mail krijgt toegestuurd.

Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde dag en tijd voor de sleuteloverdracht dan kun je hierover contact opnemen met ons kantoor.