SUZ Verhuur

SUZ Verhuur (voorheen G.R. Housing) is één van de belangrijke spelers op het gebied van verhuur en beheer in Leeuwarden en omgeving én in Groningen. Met een grote database en onze persoonlijke benadering naar zowel huurders als verhuurders kunnen we met trots zeggen dat onze dienstverlening uniek en efficiënt is. Overweeg jij om een woonruimte of andere ruimte te verhuren,  neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Verhuur en beheer

Bij de verhuur nemen we de woning op, adviseren in de huurprijs en maken de woonruimte klaar om online aan te bieden. Dit doen we via verschillende kanalen, passend bij het aanbod. Vervolgens vinden er bezichtigingen plaats en zal er een screening van de geïnteresseerde volgen. Is de ideale huurder gevonden? Dan zorgen wij voor de huurovereenkomst en uiteindelijk vindt er een sleuteloverdracht plaats. Hiermee nemen we eerst met de oude huurder de ruimte op (de eindinspectie) en vervolgens doen we een aanvangsinspectie met de nieuwe huurder. De verhuurder ontvangt hiervan een rapport met de samenvattingen.

Naast verhuur kan SUZ verhuur ook voor het beheer zorgen. Wij zijn in dat geval de eerstelijns contact persoon voor de huurder, zorgen dat kleine reparaties in overleg met huurder worden opgelost of zoeken naar een gepaste oplossing met derde partijen zoals een installatiebedrijf / timmerman. Is het tijd voor de huurverhoging? Wij verzorgen de jaarlijkse communicatie hierover. Naar wens kunnen ook de huurpenningen worden geint door SUZ en waar nodig zullen aanmaningen worden verstuurd.