Wil jij je woning verkopen of ben jij opzoek naar een koopwoning?
Check www.suzmakelaars.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Verhuurd O.V.: Bleeklaan (0A)

8921GZ Leeuwarden

Verhuurd O.V.


Omschrijving

Leuke en betaalbare studentenkamer op een fijne locatie in de stad. Scholen om de hoek, op loopafstand van het bruisende centrum en het Cambuurplein voor de boodschappen binnen handbereik. Dit huis deel je met 5 medebewoners. Op de begane grond vind je de keuken en bijkeuken waar een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik staat (deze worden door de bewoners zelf gehuurd voor een klein bedrag). Op de eerste verdieping vind je de badkamer met ligbad (!) die je net als de keuken en bijkeuken met je medebewoners deelt. Houd je van gezellige bbq’s in de zomer? Dat komt goed uit want deze woning heeft een ruime achtertuin met een overdekte fietsenstalling. De kamer bevindt zich op de begane grond en betreft een leuke en betaalbare ruimte.

Ook leuk, de kamer ernaast is ook vrij! Dus mocht je willen samenwonen met een vriend/vriendin dan is dat zeker mogelijk! Ook het huren van beide kamers is eventueel mogelijk.

– Sanitair deel je met 5 mede bewoners

– Verwarmd d.m.v. centrale verwarming

– Aanvaardbaar per 01-02-2023

– Huurprijs: €345,- euro incl. gas, water en licht

– Borg: €345,- euro eenmalig

– Geschikt voor studenten of werkende studenten/stagiaires

Ben je geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Dan zien we graag je reactie tegemoet via de email info@suzmakelaars.nl of vraag een bezichtiging aan via de website. Vermeld daarbij duidelijk je naam, telefoonnummer en het adres van de woning waar je op wilt reageren. 

Kenmerken

Aanvaarding 24-03-2023
Woonoppervlakte 12 m2
Inclusief Gas
Water
Electriciteit

Verhuurd O.V.