Verhuurd O.V. - Achter de Hoven - Studentenkamer - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Ben jij opzoek naar een leuke studentenkamer in een gezellig huis op een perfecte locatie (2 min lopen van Hall, 7 minuten fietsen NHL, 2 minuten fietsen station en binnenstad)? Lees dan even verder..

Het betreft een kamer in de straat Achter de Hoven in een huis waar je 5 huisgenoten hebt. Deze kamer bevindt zich op de begane grond aan de achterzijde van het huis. De kamer heeft grote ramen, waardoor er veel lichtinval is. Je hebt in de kamer je eigen keukenblok, dus je hoeft niet in de rij te staan voor een gebakken eitje. Het sanitair bestaat uit twee douches en één toilet, deze deel je met je (nette) huisgenoten.

De ligging noemden we al perfect, het pand is eigenlijk overal dichtbij. Deze kamer voldoet aan de meest gestelde eisen: een gezellig huis met nette huisgnoten, een lichte kamer met eigen keukenblok, betaalbaar en op een top locatie!

Bijzonderheden:
– Sanitair deel je met 5 mede bewoner (twee douches, één toilet)
– Verwarmd d.m.v. centrale verwarming
– Aanvaardbaar per direct
– Huurprijs: 360 euro incl. gas, water en licht
– Borg: 360 euro eenmalig
– Geschikt voor studenten of werkende studenten
– Wasmachine- en wifikosten onderling verrekenen en regelen met je huisgenoten

Ben je geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Dan zien we graag je reactie tegemoet via de email info@suzmakelaars.nl of vraag een bezichtiging aan via de website. Vermeld daarbij duidelijk je naam, telefoonnummer en het adres van de woning waar je op wilt reageren.

Aanvaarding 21-03-2023
Woonoppervlakte 14 m2


Verhuurd O.V.