Verhuurd O.V. - Groningerstraat - Woonhuis - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Goed onderhouden woning inclusief meubels nabij het stadscentrum van Leeuwarden!

Deze woning, gelegen aan de Groningerstraat 19 zoekt nieuwe bewoners. De woning beschikt over drie slaapkamers, een open keuken en een ruime woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan de voorzijde. De woning wordt geleverd met de meubels die te zien zijn op de foto’s, handig!

Via de hal de entree van de woning, hier bevindt zich het toilet. De hal biedt toegang tot de woon- en eetkamer, welke voorzien is van hoge ramen. Hier bevindt zich ook de open keuken. Aan de achterzijde van de woning is de bijkeuken te vinden, deze kun je bijvoorbeeld gebruiken als opslag. Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

De Groningerstraat is op loopafstand gelegen van het stadscentrum en vele faciliteiten. Ook zijn (hoge) scholen op maximaal 15 min. fietsen afstand.

Bijzonderheden:

– Verwarmd d.m.v. centrale verwarming

– Huurprijs: 863 euro excl. gas, water, licht en inclusief meubilair

– Borg: 863 euro eenmalig

_ Wordt gemeubileerd geleverd

– Beschikbaar: per direct

– Huurder dient identiteitsgegevens te overleggen

– Huurder dient inkomensgegevens te overleggen (uit arbeid)

Ben je geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Dan zien we graag je reactie tegemoet via de email info@suzmakelaars.nl of vraag een bezichtiging aan via de website. Vermeld daarbij duidelijk je naam, telefoonnummer en het adres van de woning waar je op wilt reageren.

Aanvaarding 26-10-2022
Woonoppervlakte 90 m2
Slaapkamer(s) 3


Verhuurd O.V.