Wil jij je woning verkopen of ben jij opzoek naar een koopwoning?
Check www.suzmakelaars.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Verhuurd: Groningerstraat

8922AR Leeuwarden

Verhuurd


Omschrijving

Ben jij als ééngezinshuishouden opzoek naar een knus, betaalbaar appartementje dichtbij het stadscentrum van Leeuwarden? Lees dan deze advertentie even verder..

Voor €770,- incl zou je per 1 juni 2023 in een sfeervol appartementje op de begane grond met eigen achterplaatsje op het zuiden in de Groningerstraat kunnen wonen. Ervaar de rust en gezelligheid van een volksbuurtje met om de hoek de reuring van het stadscentrum. Supermarkt de Jumbo is op loopafstand en binnen een halve minuut zit je met de auto op de rondweg.

Het appartement heeft een aparte slaapkamer en de zuidkant van het appartement is volledig voorzien van kunstofkozijnen. Je deelt het pand met een medebewoner die op de eerste verdieping woont. Je deelt met deze bewoner de centrale entree, ieder heeft zijn eigen voordeur en voorzieningen.

Bijzonderheden:
– Huur €770,- incl.
– Één slaapkamers
– Geschikt voor een éénpersoon-huishouden
– Inkomen vanuit arbeid is een pre
– Privé buitenplaatsje op het zuiden
– Centraal gelegen
– Huisdieren kunnen helaas niet mee verhuizen en roken is in het pand niet toegestaan

Ben je geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Dan zien we graag je reactie tegemoet via de email naar info@suzmakelaars.nl of vraag een bezichtiging aan via de website. Vermeld daarbij duidelijk je naam, telefoonnummer en het adres van de woning waar je op wilt reageren.

Kenmerken

Aanvaarding 01-06-2023
Woonoppervlakte 40 m2
Inclusief Gas
Water
Electriciteit
Slaapkamer(s) 1

Verhuurd