Verhuurd O.V. - Idekkingeweg - Appartement - Groningen

Omschrijving woonruimte

Gelegen in de gewilde woonwijk Helpman in Groningen is per juni beschikbaar dit nette en volledig gemeubileerde 4-kamer appartement. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 110 m2 en heeft zowel op het zuiden als op het noorden een balkon.

De woning bevindt zich op de tweede verdieping van het pand en bij binnenkomst van het appartement kom je in een ruime hal met open keuken, welke is voorzien van inbouwapparatuur. Via deze hal is er ook de toegang naar de eerste slaapkamer aan de voorzijde, het toilet en de woonkamer. Via de keuken is er de toegang tot de badkamer met douche en wastafel.

De woonkamer betreft een doorzonkamer met grote raampartijen waardoor het een ruime en lichte kamer betreft. Ook is er een balkon aansluitend. Vanuit de woonkamer is er vervolgens een tweede hal. Via deze hal zijn de tweede slaapkamer (aan de voorkant) en de derde slaapkamer (aan de achterkant) bereikbaar. Ook is hier een tweede wastafel aanwezig en er is toegang tot een berging.

In het wooncomplex bevinden zich voornamelijk koopwoningen en het geheel wordt onderhouden middels een actieve VvE. Het gebouw is gebouwd in 1954 en heeft een energielabel C. In het souterrain van het gebouw zit nog een (prive)berging die bij de woonruimte hoort.

De wijk Helpman is een fijne en bruisende wijk die de laatste jaren erg populair is geworden (en terecht!). Veel voorzieningen zijn binnen handbereik en het is op fietsafstand van het centrum van Groningen gelegen. De dichtstbijzijnde uitvalswegen zitten op 2 minuten rijden.

Bijzonderheden:
– gemeubileerd en gestoffeerd
– gebruiksoppervlakte wonen ca. 110 m2
– eigen berging in het souterrain van het pand
– parkeren kan met vergunning (3e schil)
– beschikbaar per 01-06-2024
– minimale contractduur 12 maanden

Doelgroep en screening:
– inkomen vanuit arbeid is een vereiste
– identiteits- en inkomensgegevens worden bij screening opgevraagd
– huisdieren en roken zijn in het gehuurde niet toegestaan
– de woning is NIET geschikt voor studenten / groepsbewoning

Financieel:
– kale huurprijs: 1.500,- euro
– servicekosten: 30,- euro
– voorschot water: 30,- euro
– Totaal: 1.560,- euro huur (huurprijs is inclusief voorschot water en servicekosten. En exclusief gas, elektra, internet en tv, belastingen/heffingen)
– Borg: 2x de maandhuur

Aanvaarding 01-06-2024
Woonoppervlakte 110 m2
Slaapkamer(s) 3


Gemeubileerd Ja
Gestoffeerd Ja


Borg €3.000,-
Huurcontract bepaalde tijd | minimaal 12 maanden

Verhuurd O.V.