Verhuurd - Jellingastraat - appartement - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Prachtig 2/3-kamer appartement te huur in het gewilde Huizum! In een zijstraat van de verlengde schrans staat een gloednieuw appartementencomplex: het voormalige pand aan de Oostergoweg. Het appartement is vanaf 1 januari 2024 beschikbaar.

De woonoppervlakte van het appartement is ca. 77 m2 en geheel voorzien van vloerverwarming. Bij binnenkomst van het appartement kom je eerst in de hal die toegang biedt tot een royale woon- en eetkamer met open keuken waarvandaan je uitkijkt over het groene plantsoen aan de voorkant van het complex. Vanuit de hal aan de achterkant van de woning loop je naar de slaapkamer van circa 22m2. Via de tweede deur in de ruime slaapkamer kom je in de derde kamer waar de ketel hangt en waar genoeg ruimte is voor het installeren van een witgoed opstelling en werkruimte of inloopkast.

De gegeven huurprijs van €1160,- is excl g/w/l en incl. de servicekosten. De maandelijkse gebruikerskosten zitten op circa €60,- (!).

Bijzonderheden:
– Gebouwd volgens de eisen van nu; energiezuinig en comfortabel
– Keuken met inbouwapparatuur
– Energielabel A
– Vloer- en wandafwerking
– Voorzien van raambekleding
– Gezamenlijke, afgesloten berging in de kelder
– De gezamenlijke tuin wordt om de twee weken bijgehouden

Inkomensverklaring
Bij interesse zal er gevraagd worden naar een recente inkomensverklaring / recente loonstroken / werkgeversverklaring.

Niet toegestaan
Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen.

Huizum is een gevarieerde wijk die grenst aan het oude stadscentrum. Zo heb je in Huizum-Oost het pitoreske Huizum-dorp waar zich de dorpskerk bevindt, het oudste monument (12e eeuw) van Leeuwarden. Het Abbingapark, wandelgebied de Potmarge, Hogeschool het van Hall en de Intratuin behoren ook tot het Oosten van deze wijk. De Oostergoweg en (winkelstraat)de Schrans en de verlengde schrans met zijn prachtige villa’s vormen de scheidingslijn tussen oost en west Huizum. Huizum is een gewilde woonwijk en in de wijk zijn nog veel winkeltjes die het geheel een dorps gevoel geven.

Aanvaarding 01-01-2024
Woonoppervlakte 77 m2
Slaapkamer(s) 1


Verhuurd