Verhuurd O.V. - Jellingastraat - Appartement - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Prachtig 2-kamer appartement te huur in het gewilde Huizum! In een zijstraat van de verlengde schrans staat een gloednieuw appartementencomplex: het voormalige pand aan de Oostergoweg. Het appartement is vanaf 1 december 2023 beschikbaar.

De woonoppervlakte van het appartement is ca. 56,4 m2 en is voorzien van een royale woon- en eetkamer met open keuken en toegang tot een eigen balkon. Verder is er een ruime slaapkamer, een badkamer en een berging voor het witgoed aanwezig. Ook beschikt het gehele appartement over vloerverwarming (heerlijk!).

In de kelder van het gebouw bevindt zich een enorme gezamenlijke berging voor bijv. de fietsen.

Bijzonderheden:
– Gebouwd volgens de eisen van nu; energiezuinig en comfortabel
– Keuken met inbouwapparatuur
– Energielabel A
– Vloer- en wandafwerking
– Voorzien van raambekleding
– Gezamenlijke berging in de kelder

Inkomensverklaring
Bij interesse zal er gevraagd worden naar een recente inkomensverklaring / recente loonstroken / werkgeversverklaring.

Niet toegestaan
Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen.

Huizum is een gevarieerde wijk die grenst aan het oude stadscentrum. Zo heb je in Huizum-Oost het pitoreske Huizum-dorp waar zich de dorpskerk bevindt, het oudste monument (12e eeuw) van Leeuwarden. Het Abbingapark, wandelgebied de Potmarge, Hogeschool het van Hall en de Intratuin behoren ook tot het Oosten van deze wijk. De Oostergoweg en (winkelstraat)de Schrans en de verlengde schrans met zijn prachtige villa’s vormen de scheidingslijn tussen oost en west Huizum. Huizum is een gewilde woonwijk en in de wijk zijn nog veel winkeltjes die het geheel een dorps gevoel geven.

Aanvaarding 01-12-2023
Woonoppervlakte 56.4 m2
Slaapkamer(s) 1


Verhuurd O.V.