Verhuurd O.V. - Menno van Coehoornstraat - kamer - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

In deze kamer heb je een eigen keuken en deel je alleen het sanitair met drie medebewoners. Ik hoor je denken, waar en wat kost het? Deze kamer is gelegen in een huis in de Menno van Coehoornstraat. Je deelt het huis met 6 medebewoners. Iedereen in het huis. heeft zijn eigen keuken op de kamer. Het sanitair deel je met drie medebewoners. De kosten voor het gebruik van de wasmachine en het internet zijn niet bij de huurpijs inbegrepen. Het gas, water en licht wel.

De Menno van Coehoornstraat ligt in de wijk Molenpad en ligt aan de rand van het stadscentrum van Leeuwarden. Verschillende winkels, supermarkten, speciaalzaken en sportscholen zitten op loop- fietsafstand. Voor het van Hall, Stenden en de NHL liggen moet je zo’n 6 minuten fietsen.

Bijzonderheden:

– Eigen keuken

– Sanitair delen met drie medebewoners

– Verwarmd middels CV

– Centraal gelegen nabij stadscentrum

– Beschikbaar per juni

– Huurprijs: 365,- incl

– Borg: 365,-

Ben je geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Dan zien we graag je reactie tegemoet via de email info@suzmakelaars.nl of vraag een bezichtiging aan via de website. Vermeld daarbij duidelijk je naam, telefoonnummer en het adres van de woning waar je op wilt reageren.

Aanvaarding 01-06-2023


Verhuurd O.V.