Verhuurd - Noorderweg - Appartement - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Leuk 2-kamerappartement met prachtig uitzicht en gelegen in hartje centrum van Leeuwarden!! Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met prachtig vrij uitzicht over de Arendstuin.

Aan de woonkamer grenst de open keuken en vervolgens is er een afgesloten bijkeukentje. Verder is er een slaapkamers aanwezig, een nette badkamer met douche en een aparte toilet.

Het appartement maakt onderdeel uit van een appartementencomplex uit 1998 (hierdoor is het voorzien van energielabel C) en de woonruimte bevindt zich op de eerste verdieping welke bereikbaar is middels trap en/of lift. Er is een externe privé (fietsen) berging met elektra aanwezig op de begane grond. Het pand wordt door de VVE goed onderhouden.

De bereikbaarheid is perfect! Vanaf deze locatie sta je in een mum van tijd midden in het centrum van Leeuwarden en ook overige faciliteiten (zoals de supermarkt) zijn op loopafstand gelegen. Snel de stad uit? Ook dat is snel mogelijk via bijvoorbeeld de Groningerstraatweg.

Bijzonderheden:
– gebruiksoppervlakte wonen 50 m2
– separate berging op de begane grond
– warm water en verwarming middels een cv-ketel
– parkeren kan met vergunning of in de parkeergarage het Hoeksterend (bewoners krijgen 50% korting op een jaarabonnement)
– beschikbaar per 1 juni 2023
– minimale contractduur 12 maanden
– geschikt voor werkende alleenstaanden/stellen

Financieel:
– kale huurprijs: 800,- euro
– servicekosten: 31,- euro
– Totaal: 831,- euro huur exclusief g/w/l
– Borg: 831,- euro

Aanvaarding 01-06-2023
Woonoppervlakte 50 m2


Verhuurd