Verhuurd - Oostergoweg - Appartement - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Interesse in een bezichtiging? Vraag deze dan aan via de knop ‘bezichtiging aanvragen’ bij deze advertentie of stuur een email naar info@suzmakelaars.nl

In het gewilde Huizum staat in een zijstraat van de verlengde schrans een gloednieuw appartementencomplex: het voormalige pand aan de Oostergoweg 8. De appartementen zijn vanaf december 2022 beschikbaar voor nieuwe bewoners.

De appartementen
De woonoppervlakken van de appartementen liggen tussen de 46 en 77 m2 en zijn voorzien van 1 slaapkamer, een royale woon- en eetkamer met open keuken, een badkamer, een gezamenlijke berging en eigen buitenruimte (balkon). De kale huurprijzen zijn bepaald aan de hand van de omvang en de ligging van het appartement en variëren tussen de €785,- en €895,- per maand. Naast de kale huurprijs wordt er ook een vergoeding gerekend voor de service- en stofferingskosten, samen +/-€70,- per maand. Bij een aantal appartementen is een parkeerplaats inbegrepen. De maandelijkse huur hiervoor bedraagt €45,- per maand.

Bijzonderheden:
– Vormgegeven door een vooraanstaand architect
– Bewuste keuze voor duurzame en onderhoudsvrije bouwmaterialen
– Woonoppervlak tussen 46 en 77 m2
– Gebouwd volgens de eisen van nu; energiezuinig en comfortabel
– Vrijwel elk appartement heeft een eigen buitenruimte

Opleverniveau
– Keuken met inbouwapparatuur
– Eigen cv-ketel
– Energielabel A
– Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel
– Vloer- en wandafwerking
– Voorzien van raambekleding
– Gezamenlijke berging in de kelder

Doelgroep
De appartementen zijn geschikt voor werkenden stellen of alleenstaanden.

Inkomensverklaring
Bij interesse zal er gevraagd worden naar een recente inkomensverklaring / recente loonstroken / werkgeversverklaring.

Niet toegestaan
Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen.

Huizum is een gevarieerde wijk die grenst aan het oude stadscentrum. Zo heb je in Huizum-Oost het pitoreske Huizum-dorp waar zich de dorpskerk bevindt, het oudste monument (12e eeuw) van Leeuwarden. Het Abbingapark, wandelgebied de Potmarge, Hogeschool het van Hall en de Intratuin behoren ook tot het Oosten van deze wijk. De Oostergoweg en (winkelstraat)de Schrans en de verlengde schrans met zijn prachtige villa’s vormen de scheidingslijn tussen oost en west Huizum. Huizum is een gewilde woonwijk en in de wijk zijn nog veel winkeltjes die het geheel een dorps gevoel geven.

Aanvaarding 01-12-2022
Slaapkamer(s) 1


Verhuurd