Te huur - Peperstraat - Winkelpand - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Zoek je een fijne winkelruimte in het stadscentrum van Leeuwarden, compleet met handige opslagmogelijkheid? Ontdek dan deze winkelruimte aan de bruisende Peperstraat!

De Peperstraat is een gezellig druk straatje en voor veel voetgangers en fietsers is dit dé route van en naar het stadscentrum, op weg naar hun favoriete winkels, restaurants en eetcafés. En dat betekent dus veel (winkelend)publiek voor de deur!

De ruime winkel met glazen pui aan de voorzijde biedt vele mogelijkheden. De winkel is aan de straatzijde voorzien van een grote open ruimte en achterin bevindt zich een afgesloten opslagruimte, een toilet en een kantoorruimte met keukenblok. Daarnaast bevindt zich onder de winkel een grote en droge kelder, die goed als opslagruimte gebruikt kan worden.

Door deze beschikbare opslag kan in combinatie met de winkel bijvoorbeeld gedacht worden aan een webwinkel of aan een voorraad houdende speciaalzaak. Ook leuk is bijvoorbeeld een conceptstore met koffiecorner of een unieke accessoire/kledingwinkel, als aansluiting op de reeds aanwezige modezaken in de buurt. Kortom, heb jij een idee en wil je die graag bespreekbaar maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte van de winkelruimte op de begane grond bedraagt circa 90 m² BVO.
Verder is er nog een kelder-/opslagruimte van circa 57 m² aanwezig.

Huurprijs:
€ 19.800, – per jaar. Exclusief gas/water/licht.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten van toepassing. De winkel beschikt over eigen meters/ nutsaansluitingen.

Aanvaarding:
Per 1 juni 2024

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, één jaar na huuringangsdatum, op basis van het verloop der prijsindexcijfers (CPI reeks Alle Huishoudens) zoals vast te stellen door het Centraal Bureau voor de statistiek.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie conform model verhuurder of een waarborgsom ter grootte van 2 (twee) maanden huur.

Voorwaarden & condities:
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model december 2022.

€19.800,- Incl. BTW

Aanvaarding 01-06-2024
Woonoppervlakte 147 m2


Borg €3.300