Verhuurd O.V. - Turfmarkt 20 - Appartement - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

BEN JE GEÏNTERESSEERD? ZOU JE DAN WILLEN MAILEN NAAR ONS MAILADRES?

Uniek wonen in een gerenoveerd en energiezuinig appartement in de binnenstad? Dit is je kans!

Dit appartement, gelegen op de eerste verdieping van het voormalige Fries Museum staat te huur. Het appartement wordt gemeubileerd opgeleverd, dit betekent dus dat je er zo in kan trekken!

Het appartement beschikt over een moderne keuken en badkamer, één slaapkamer en de woonkamer is voorzien van grote raampartijen waardoor het geheel heel licht is. Na het werk lekker genieten van een drankje in het raam?

Het appartement is zowel via de trap als met de lift te bereiken. Met een gezamenlijke binnentuin is het ook mogelijk om bij lekker weer buiten te zitten. De gemeenschappelijke entree is te openen via een intercomsysteem in de woonkamer.

Het gezellige stadscentrum van Leeuwarden is op loopafstand bereikbaar. Daarnaast ligt het pand op loopafstand van het uitgaansgebied van Leeuwarden met leuke terrassen, bioscoop etc. De supermarkt en ook het openbaar vervoer is ook op loopafstand van het appartement. Daarnaast is het trein- en busstation op 5 minuten fietsen. Het is mogelijk om te parkeren aan de Turfmarkt (betaald). Er is dichtbij ook een overdekte parkeergarage aanwezig.

– Bewijsbaar inkomen uit arbeid vereist
– Legitimatiegegevens zullen worden opgevraagd
– Per 01 januari 2024 beschikbaar
– Gemeubileerd
– Voor minimaal 12 maanden

Aanvaarding 01-01-2024
Woonoppervlakte 75 m2
Slaapkamer(s) 1


Verhuurd O.V.