Verhuurd - Voorstreek - Maisonnete - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

TE HUUR: Een prachtige maisonnette woning in hartje centrum van Leeuwarden! De maisonnette woning is gelegen op de tweede en derde verdieping, aan de voorzijde van het pand. De sfeer van dit mooie pand is voelbaar in bijvoorbeeld het authentieke balkenplafond en de mooie ramen met prachtig uitzicht. In de gezamenlijke binnenplaats is een heuse eigen buitenruimte gecreëerd, hier is voldoende ruimte voor een fijne loungebank. Ontzettend leuk op warme zomeravonden!

De woning is voorzien van twee woonlagen met op de eerste woonlaag een royale woonkamer met moderne open keuken en keukeneiland en in de hal een toilet en grote bergruimte. Vanuit de woonkamer heb je prachtig uitzicht over de grachten van Leeuwarden. De tweede woonlaag beschikt over twee slaapkamers en een ruime badkamer met tweede toilet.

De Voorstreek bevindt zich in de binnenstad van Leeuwarden en de ligging is daarmee geweldig te noemen. Op loopafstand zijn namelijk gelegen: een supermarkt, bioscoop, het centraal station, diverse horeca gelegenheden en het park de ‘Prinsentuin’.

INDELING:

De centrale hal biedt toegang tot de in totaal 8 appartementen van het pand, met aan de achterzijde de trapopgang naar de tweede verdieping. Hier bevindt zich dit appartement, gelegen aan de voorzijde van het pand. Het entree van het appartement geeft toegang tot de eigen hal. Vanuit hier is er de doorgang naar de woon- en eetkamer en open keuken, het toilet en een ruimte voor de C.V. ketel, centrale afzuiging en de witgoedopstelling.

Vanuit de woonkamer is er een trapopgang naar de derde verdieping, hier bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer.

BERGING: dit appartement beschikt over een eigen fietsenberging.

BIJZONDERHEDEN:

– huurprijs per maand: €1.235,- exclusief g/w/l
– borg: 1x de maandhuur
– minimale huurperiode van 1 jaar
– beschikbaar per 1 oktober 2022
– Huurder dient identiteitsgegevens te overleggen
– Huurder dient inkomensgegevens te overleggen (uit arbeid)

Ben je geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Dan zien we graag je reactie tegemoet via de email info@suzmakelaars.nl of vraag een bezichtiging aan via de website. Vermeld daarbij duidelijk je naam, telefoonnummer en het adres van de woning waar je op wilt reageren. 

Aanvaarding 01-10-2022
Woonoppervlakte 102 m2
Slaapkamer(s) 2


Verhuurd