Wil jij je woning verkopen of ben jij opzoek naar een koopwoning?
Check www.suzmakelaars.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Verhuurd: Wijbrand de Geeststraat

8921 AJ Leeuwarden

Verhuurd


Omschrijving

Wat een prachtige kamer is dit!
Aan de voorzijde van het pand aan de Wijbrand de geeststraat ligt deze fijne kamer. De kamer beschikt over een eigen keuken, hoog plafond en grote raampartijen. De kamer is ontzettend ruim, waardoor het aanvoelt als een studio.

Als je hier gaat wonen heb je 9 huisgenoten, waarvan 1 een studio huurt en 1 een appartement. Je deelt het sanitair (bestaande uit 2 douches en 2 toiletten), met 7 huisgenoten, omdat de andere 2 huisgenoten over eigen sanitair beschikken. De keuken op de begane grond deel je met 2 huisgenoten (voor het echte kokerrellen ;))

Verder is er een grote tuin aan de achterzijde van het studentenhuis aanwezig, waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van het zonnetje. De tuin zit namelijk op het zuiden! Locatie: Loop je de straat uit, de brug over dan bevind je je in het centrum van Leeuwarden en nog een paar minuten lopen en je staat in de gezellige kroegenstraat van Leeuwarden. Verder zijn er verscheidene supermarkten en sportscholen op fietsafstand gelegen. Daarnaast ligt de wijk tussen NHL/Stenden en het Van Hall in dus ook beide hogescholen zijn snel bereikbaar.

 

Bijzonderheden:

– huurprijs is €395 incl g/w/l

– borg is €395

– internet en de wasmachine worden met je medebewoners gedeeld en onderling verrekend

– er wordt om identiteitsgegevens gevraagd

– alleen beschikbaar voor studenten

Ben je geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Dan zien we graag je reactie tegemoet via de email info@suzmakelaars.nl of vraag een bezichtiging aan via de website. Vermeld daarbij duidelijk je naam, telefoonnummer en het adres van de woning waar je op wilt reageren.

Kenmerken

Aanvaarding 01-01-2023
Inclusief Gas
Water
Electriciteit

Verhuurd