Verhuurd - Wijbrand de Geeststraat - Kamer met eigen keukenblok - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Ben jij op zoek naar een gezellig studentenhuis met een eigen balkon, waar je in de zomer heerlijk kunt zitten? Mail dan ons kantoor met een korte omschrijving van jezelf en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, zodat we snel met elkaar een bezichtiging kunnen in plannen!

Deze leuke studentenkamer aan de Wijbrand de Geeststraat bevindt zich op de 1e etage, aan de achterzijde van de woning. De kamer beschikt over veel licht inval door de grote ramen! De kamer beschikt over een eigen keukenblok, maar voor het echte kokkerellen kun je terecht in de keuken op de begane grond. Als je hier gaat wonen heb je 9 huisgenoten, waarvan 1 een studio huurt en 1 een appartement.

Je deelt het sanitair (bestaande uit 2 douches en 2 toiletten), met 7 huisgenoten, omdat de andere 2 huisgenoten over eigen sanitair beschikken. De keuken op de begane grond deel je met 2 huisgenoten. Verder is er een grote tuin aan de achterzijde van het studentenhuis aanwezig, waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van het zonnetje. De tuin zit namelijk op het zuiden!

Locatie: Loop je de straat uit, de brug over dan bevind je je in het centrum van Leeuwarden en nog een paar minuten lopen en je staat in de gezellige kroegenstraat van Leeuwarden. Verder zijn er verscheidene supermarkten en sportscholen op fietsafstand gelegen. Daarnaast ligt de wijk tussen NHL/Stenden en het Van Hall in dus ook beide hogescholen zijn snel bereikbaar.

Bijzonderheden:

– Aanvaardbaar per 01-02-2023

– Verwarmd d.m.v. centrale verwarming

– Huur: 415 euro incl. gas, water en licht

– Borg: eenmalig 415 euro

– geschikt voor studenten en werkende studenten

Aanvaarding 01-02-2023


Verhuurd