Verhuurd - Wijbrand de Geeststraat - Appartement - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Tweekamerappartement met potentie!

Heb jij die gave waarbij je van ieder huis een thuis kunt maken? Dan kun je de potentie van dit leuke appartement aan de rand van de binnenstad van Leeuwarden zeker zien!

Feiten: op steenworp afstand van het stadscentrum, een rustig complex waar op de eerste verdieping en op de tweede verdieping nog twee appartementen zitten. Een eigen huisnummer, begane grond, slaapkamer met uitzicht op de groene tuin en een woonkamer met open keuken. Een gezamenlijke hok voor het stallen van fietsen of tuinspullen.

Kortom een diamantje die even flink moet worden opgepoetst, zie jij het ook? Dit leuke twee kamerappartement is beschikbaar per 1 november, 2023. De eerstvolgende bezichtigingen staan gepland op vrijdag 20 oktober tussen 10.00u en 11.00u. Stuur een bericht wanneer je wilt aansluiten of een ander moment wilt voorstellen. Let op, gelieve aan de volgende voorwaarden te voldoen wanneer je gaat reageren op de woning:

– Het appartement is geschikt voor een eenpersoons huishouden.
– Huisdieren kunnen helaas niet meeverhuizen.
– Tijdens de screen vragen we naar een recente inkomensverklaring, loonstroken en/of werkgeversverklaring
– Wanneer je een fulltime studie volgt dien je een financiële garantsteller aan te dragen en een kopie van je inschrijving aan de opleiding die je volgt.
– Roken en drugsgebruik zijn in het pand niet toegestaan.

Good to know: wanneer je reageert op deze woning dan reageer je op een pand met een achtertuin, kleine voortuin en een gezamenlijke trappenhal. Deze gemeenschappelijke ruimtes dienen door alle bewoners van het pand te worden schoongehouden middels het volgen van een schoonmaakrooster of het inschakelen van schoonmaak-/onderhoudshulp.

Bijzonderheden
– Appartement op de begane grond
– Verwarmd doormiddel van CV
– Huursubsidie mogelijk
– Huursom: €760,- incl g/w/l
– Borgsom: €760,-
– Beschikbaar per: 01-11-2023

Aanvaarding 01-11-2023
Woonoppervlakte 35 m2
Slaapkamer(s) 1


Verhuurd