Verhuurd - Willem Lorestraat - Woonhuis - Leeuwarden

Omschrijving woonruimte

Een leuke eengezinswoning met drie slaapkamers in de Willem Lorestraat in Leeuwarden. Al jaren is de woning door dezelfde persoon bewoond geweest, die de woning samen met de verhuurder altijd met liefde heeft behandeld en onderhouden. Nu is het tijd geworden dat dit pand nieuwe bewoners krijgt met frisse ideeën om er weer een eigentijds paleisje van te maken!

Deze eengezinswoning heeft een onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een zeer luxe afgewerkte berging. Met de huidige huurprijs kan er huurtoeslag worden aangevraagd. De woning wordt (op enkele verlichting en gordijnen na) kaal opgeleverd.

Afmetingen:
– Woonkamer ca. 32 m2
– Keuken ca. 8 m2
– 3 slaapkamers ca. 16 m2 / 9 m2 / 7 m2
– Badkamer met 2e toilet ca. 2 m2
– Achterplaats ca. 24 m2
– Berging ca. 22 m2

Bijzonderheden:
– Tussenwoning centraal gelegen en op loopafstand van het stadscentrum, supermarkten en sportscholen.
– Verwarmd d.m.v. centrale verwarming
– Geschikt voor werkende alleenstaanden/stellen of een gezin waaruit het hoofdinkomen vanuit arbeid wordt gegenereerd (er worden inkomensgegevens opgevraagd in de screening)
– Aanvaardbaar per direct
– Kale huurprijs: €808,- (huurtoeslag mogelijk)
– Borg: €808,-

Ben je geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Dan zien we graag je reactie tegemoet via de email info@suzmakelaars.nl of vraag een bezichtiging aan via de website. Vermeld daarbij duidelijk je naam, telefoonnummer en het adres van de woning waar je op wilt reageren.